06.01.2023  |  Interior  |  Design

Möt Villa Styles från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Villa Collection Denmark presenterar det nya konceptet Villa Styles, som är ett iögonfallande ymnighetshorn av succéer för det moderna hemmet – i trendiga färger. Från lysande formgivning av originalljusstakar till glasklara designpärlor.

Villa Collection Denmark är känt för sina formfulländade hemtillbehör, som ger den enkla, nordiska looken en twist genom att addera internationell edge. Lägg till detta designpärlorna från Villa Styles i sina vackra, stämningsskapande färger – och njut sedan av hemmets nya och glittrande uttryck.

Glaskonst som bär frukt

De vackra glasfrukterna från Villa Styles tillför en delikat färgskala till hemmet och ger en smak av den härliga vår- och sommarkänslan.

Glasfrukterna kan stå för sig själva eller placeras tillsammans med keramik och annat stengods. Den vackra kombinationen av elegant glas och rustik keramik ger inredningen en lätt, harmonisk och lekfull stil.

Äpplet från Villa Styles har måtten 7,5 x 7,5, x 7,5 cm, medan päronet mäter 6,5 x 6,5 x 10,5 cm. Slutligen har druvklasen måtten 8 x 8 x 14 cm och finns liksom päronet och äpplet i färgerna grönt, amber och rosa.

Lysande lätthet

Den gröna vasen med måtten 14,5 x 14, 5 x 36 cm är ännu ett exempel på hur du med Villa Styles kan skapa färgglädje och en varm och ombonad känsla i hemmet – utan att behöva måla en hel vägg i grönt.

En annan unik och vacker produkt är keramikljusstaken med fyra armar. Ljusstaken finns med gul eller blå fot, har måtten 19,5 cm x 25 cm och passar perfekt med ljusen från Villa Styles. De 29 cm höga stearinljusen finns i grönt, blått, gult och rött – och är liksom resten av Villa Styles skapade för att lysa upp hemmet.

När du inreder med vackra Villa Styles skapar du samtidigt en färgkoordinerad oas i hemmet, där alla produkter matchar varandra på ett vackert sätt.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.