06.01.2021  |  Business  |  Branschnytt

Maison & Objet ställs in i vår

Nästa utgåva av Maison & Objet Paris kommer att äga rum 9–13 september 2021.

Coronapandemins utdragna förlopp och de restriktioner som införts samt de senaste undersökningarna bland utställare och besökare har resulterat i att Maison & Objet beslutat att inte hålla mässan som var planerad till mars 2021. Nästa Maison & Objet Paris kommer därför att hållas 9–13 september i samarbete med Paris Design Week. I september får köpare och press med andra ord möjlighet att inspireras i både Paris och Milano.

På mässan i september kommer Maison & Objet Paris att fokusera på sektorerna WORK! och PROJECTS. WORK! är målinriktad innovation för arbetsplatsen och kontoret, ett område som har utvecklats explosivt de senaste månaderna. PROJECTS riktar sig mot kontraktsmarknaden.

Maison & Objet-teamet är redan i full gång med att utveckla digitala verktyg för att ge besökare ännu bättre möjligheter att förbereda sig för ett optimalt mässbesök och inte minst upprätthålla det, baserat på erfarenheterna från MOM (Maison & Objet and More) .

De åtta originalsessionerna på Digital Days kommer att äga rum varje vecka från 27 januari till 19 mars – varje onsdag till fredag.

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.