10.01.2020  |  Dining  |  Food

Malmö Chokladfabrik i samarbete med konditorn Joel Lindqvist

Utvidgar den exklusiva Lab-serien.

Malmö Chokladfabrik utökar nu sin exklusiva Lab-serie med en chokladkaka som har tagits fram i samarbete med konditorn Joel Lindqvist, bland annat känd från konditoriet Mat & Chokladstudion i Malmö, samt som 2014 års vinnare av Dessertmästarna. Den nya chokladkakan har toner av exempelvis svamp, honung, grönsaker, hallon, körsbär, passionsfrukt, kiwi och fläder, där det sistnämnda är en hyllning till Joels skånska hemtrakter. Kakorna kommer i en begränsad och numrerad upplaga, med försäljningsstart i januari 2020.

malmochokladfabrik.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.