07.10.2019  |  Dining  |  Food

Malmö Chokladfabrik prisbelönt för sina förpackningar

Med inspiration från Mazettis fabrik.

Under prisutdelningen för den internationella designtävlingen Pentawards, som hölls i London, belönades Ö-serien från Malmö Chokladfabrik med ett brons. Seriens förpackningar har tagits fram tillsammans med designbyrån Pond Design. De pryds av diagonala ränder som har inspirerats av Mazetti-fabrikens utmärkande skorsten, för att lyfta fram arvet från den historiska kakao- och chokladtillverkaren i Malmö. Ränderna är numera ett genomgående designtema för Malmö Chokladfabrik, som under de senaste åren har uppmärksammats vid flera olika designtävlingar för sina förpackningar.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.