15.06.2020  |  Interior  |  Bad

Marmordetaljer

Nya badrumsserier från Blomus.

Material med stark egen karaktär sätter sin prägel på rummet där de används. Vackert ådrad marmor är grundmaterialet i den nya badrumskollektionen Pesa från tyska designföretaget Blomus. Kollektionen består av en rund bordspegel med en cylindrisk bas, två tvålfat och en burk tillverkad i materialet. Ny är också Flavio, doftpinnar som kommer i tre olika dofter och står i en elegant träcylinder.

de.blomus.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.