28.01.2020  |  Dining  |  Food

Massimos balsamico

Mångsidig smaksättare från Italien.

Made by mamas balsamico har en intensiv och fruktig aroma, som passar för både sallad, ostbricka och kötträtter. Men balsamicon går även överraskande väl ihop med friska jordgubbar. Balsamicon tillverkas i Modena av den passionerade Massimo, som är femte generationen i familjeföretaget Malpighi. Modena ligger i norra Italien, där klimatet är perfekt för produktion av balsamico, med fuktiga, varma somrar och kalla vintrar.

Made by mamas balsamico är märkt med I.G.P., vilket står för Indicazione Geografica Protetta, en geografisk garantistämpel för produkter, som garanterar att balsamicon kommer från regionen Modena. Säljs i flaska om 250 milliliter.

www.madebymama.it  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.