29.08.2019  |  Interior  |  Design

Mateus och Pierre Frey lanserar kollaborativ designutställning

Tar fasta på gemensamma nämnare.

Under Stockholm Design Week invigdes utställningen Mateus x Pierre Frey, som visas i Mateus flaggskeppsbutik på Karlavägen i Stockholm. Projektet är ett resultat av ett samarbete där man har tagit fasta på de båda varumärkenas många gemensamma nämnare, som att vara familjeföretag, kvalitet, uppfinningsrikedom, innovation samt en kärlek till design, starka färgsättningar och ett personligt uttryck. Utställningen är kurerad av Costas Voyatzis från designportalen Yatzer. Den består bland annat av ett vackert dukat bord samt en långsträckt hyllformation, med flera enskilda skåp som har tapetserats och stylats i olika teman med Mateus och Pierre Freys produkter.

Utställningen Mateus x Pierre Frey håller öppet från 21 augusti till 16 september 2019, i Mateus flaggskeppsbutik på Karlavägen i Stockholm.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.