23.06.2021  |  Interior  |  Textil

Matta med fjäderkänsla 

Feather i nya färger 

Mattan Feather belönades med pris i Wallpaper Design Awards i fjol. Nu lanseras den i två nya färger som en del av Kasthalls Collective Impressions, en kollektion som lyfter fram design som gjort avtryck genom tiderna. 
Feather är producerad i ull och linbouclé i två höjder med hög lekfull linfrans runt om mattan som skiftar i ton. För designen står Kasthall Design Studio och Ellinor Eliasson. 
www.kasthall.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.