06.02.2020  |  Interior  |  Branschnytt

Mattias Stenberg på Stockholms Auktionsverk

Utställning under Stockholm Design Week.

Under Stockholm Design Week visas en utställning med Mattias Stenberg på Stockholms Auktionsverk. Den inkluderar över 120 möbler och designföremål, som har tillverkats eller uppdaterats exklusivt för detta ändamål av omkring 20 ledande producenter, som till exempel Adea, Asplund, Kosta Boda och Northern.

Visningen pågår till och med den 8 februari. Alla föremål ska säljas på en kurerad auktion online, som avslutas dagen efter, den 9. Flera av de deltagande företagen donerar vinsten från försäljningen till välgörande ändamål.

Initiativet till utställningen togs av Mette Rode Sundström, VD för Stockholms Auktionsverk, efter ett möte med Mattias på en tillställning där hon inspirerades av hans nyfikenhet och vilja att utforska olika genres inom design. Mattias i sin tur såg ett behov och en möjlighet att reflektera över sin egen identitet som formgivare, oavsett vilket varumärke han designade för.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.