05.10.2021  |  Interior  |  Dekoration

Medelhavsinspiration för väggen

Desenio presenterar Studio Viento

Den nya fotokollektionen Studio Viento från Desenio är inspirerad av och fotograferad på Mallorca. Kollektionen lyfter fram naturliga nyanser som finns vid Medelhavet – sandsten, terrakotta, olivgrönt och citrongult. Rustika texturer som lera och sten kombineras med mjukheten hos linne och silke.
”Vi ville skapa en kollektion som fångar Balearernas unikt lugna atmosfär, både vad gäller stämning och färgschema”, säger Annica Wallin, Executive Creative Director på Desenio.
www.desenio.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.