23.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

Mer Mio för Ols Möbler

Familjeföretaget förvärvar Mio i Mora och Östersund

Ols Möbler AB som driver Mio-butiker i Östergötland och Södermanland har förvärvat Mio-butikerna i Mora och Östersund. Ols Möbler AB är ett familjeföretag som varit verksamma i över 130 år. Företaget ägs och drivs av Jonas och Anders Ohlsson som är fjärde generationens möbelhandlare i familjen och femte generationen har redan börjat sin bana i verksamheten.

”Vi är väldigt glada och stolta över att få ta över den verksamhet som butikscheferna i de respektive butikerna byggt upp tillsammans med medarbetare och ägare. Butikerna är ett spännande tillskott med sin närhet till fjällvärlden i och med den starka hemestertrend som råder i landet. Marknaden är superhet och vi ser stor utvecklingspotential i närområdet, säger Anders Ohlsson.

De nya butikerna blir butiksgruppens sjätte och sjunde.

www.mio.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.