26.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Messe Frankfurt lanserar digital handels- och informationsplattform

Blir tillgänglig för Europa under början av 2020.

Efter en tre månaders pilotfas lanserade Messe Frankfurt under hösten Nextrade, en digital plattform för inköp och information för design- och inredningsbranschen. Plattformen hade redan vid lanseringen för den tyska marknaden hela 60 leverantörer, som bland annat Blomus och Leonardo, samt ett sortiment på 120 000 produkter. Den kommer att bli tillgänglig för utvalda europeiska länder under början av 2020, med start vid Ambiente i februari. Förutom att lägga beställningar får kunder och inköpare även tillgång till stora mängder marknadsföringsmaterial. Leverantörerna har var och en sin egen onlinebutik, som alla ser likadana ut, men med möjlighet att skräddarsy dem gällande färg och logotyp. Från Messe Frankfurts sida meddelar man att responsen på Nextrade hittills har varit mycket positiv.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.