09.07.2018  |  Interior  |  Bad

Metallisk badrumslyx

Vaia utökas med två nya ytbehandlingar.

Dornbracht utökar nu den uppskattade Vaia-serien med två nya ytbehandlingar, Dark Bronze matt och Dark Brass matt. Vaia är en serie av högkvalitativa blandare och tillbehör för badrummet, som togs fram 2017 av Sieger Design. Sedan tidigare finns serien i versionerna krom, matt platina och mörk matt platina. Alla Dornbrachts ytbehandlingar karakteriseras av en djup briljans, som är ett resultat av know-how och hantverksmässigt kunnande, i kombination med exklusiva materialval samt en kompromisslös kvalitetskontroll. De två nya ytbehandlingarna finns tillgängliga från hösten 2018.

www.dornbracht.com/sv-se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.