20.01.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Miljövänligt i köket

Fiskars lanserar rostfria stekpannor

Fiskars nya serie All Steel Pure kombinerar det bästa av alla världar, från hållbarhet till prestanda. De nya stekpannorna utan beläggning är helt plastfria och tillverkade av 90 procent återvunnet rostfritt stål. Pannorna kan användas på alla spisar, är lika slitstarka men lättare än gjutjärnpannor och kan diskas i maskin. Det ingraverade mönstret hjälper till att sprida matfett eller olja så att maten inte bränns fast. All Steel Pure återvinningsbara och säljs med en garanti på 25 år.
www.fiskars.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.