28.06.2021  |  Business  |  Branschnytt

Mio gör bästa året någonsin

85 procents tillväxt på e-handel

Mio uppvisar den starkaste tillväxten i företagets historia för räkenskapsåret 2020/2021. Den totala tillväxten är 11,6 procent och e-handeln har vuxit med hela 85 procent. Försäljningen på e-handel överskrider en miljard kronor.

”Det är oerhört glädjande och vi är stolta att vi kan fortsätta att växa och ta marknadsandelar. Summerar vi de senaste 12 åren har vi lyckats prestera bättre än branschen 11 av 12 år”, säger vd Björn Lindblad.

www.mio.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.