20.06.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Mixer som tänker själv

Russell Hobbs lanserar Sensigence Intelligent

Russell Hobbs nya mixer Sensigence Intelligent listar ut vad som finns i kannan och justerar sedan hastighet och kraft efter ingredienserna så de blandas och blir släta. Användaren väljer en av de anpassningsbara blandningsfunktionerna för soppa, smoothie eller is och kan följa programmet på den digitala displayen. Vill man inte använda de intelligenta programmen går det självklart att själv kontrollera mixningen. Till mixern hör en 1,5 liters glaskanna med en specialdesignad insida som gör blandningen effektiv.

se.russellhobbs.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.