24.05.2023  |  Interior  |  Outdoor

Mjuka sittplatser

Thomas E. Alken har gett trädgårdsmöbelserien från FDB Furniture en ännu större bredd i form av nya stora mjuka kuddar som kan komplettera den befintliga kollektionen. Thomas E Alken designade serien 2014 för att ge oss möjlighet att använda våra utomhusutrymmen ännu mer, och det i sällskap av dansk design och funktionalitet. Liksom resten av serien med de unika och funktionella trädgårdsmöblerna är även de nya kuddarna skapade utifrån tanken kring de ursprungliga FDB-möblerna, nämligen att designen ska vara av så hög kvalitet att de kan användas genom livets många faser, nu och i framtiden.

De nya kuddarna fulländar Sammen-serien. Kuddarna är gjorda av materialet Akryl-Dralon och finns i färgen antracitgrå.

www.fdbmobler.dk 

-PF 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.