08.06.2020  |  Furniture  |  Design

Mjukare sittkomfort

Note Design Studio designar för Fogia.

Fogias nya modulsoffa Supersoft har tagits fram av Note Design Studio. Soffan är inspirerad av de mjukare och fylligare soffor som ofta ses i Italien, i motsats till den mer hårt stoppade design som är vanlig i Skandinavien. Till och med armstöden utgör bekväma sittplatser. Alla tyger går att ta av för enklare rengöring. Supersoft-serien utvecklades parallellt med Supersolid, ett antal objekt för bland annat avställningsytor.

www.fogia.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.