22.07.2019  |  Interior  |  Textil

Mjukt för de minsta

Hemtex lanserar Little Roomies.

Hemtex satsar på ett babykoncept för de allra minsta med det nya varumärket Little Roomies. Kollektionen innehåller allt från snuttefiltar och påslakanset till smart förvaring, fina nattlampor och andra inredningsdetaljer i dova pasteller, lekfulla mönster och mjuka kvaliteter.

Fokus ligger på den första tiden med bebisen och tanken är att hela kollektionen ska passa ihop för att skapa en helhet i babyrummet. All bomull i kollektionen är ekologiskt producerad.

Little Roomies lanseras i Hemtex butiker och på hemtex.se i höst.

www.hemtex.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.