02.07.2021  |  Interior  |  Textil

Mjukt och varmt

Novoforms nya LOOP-pläd är både mjuk och varm och perfekt för att skapa en mysig atmosfär, oavsett om det är på terrassen eller i soffan. Det grafiska mönstret, de noggrant matchade färgerna och de fina ögonfranskanterna gör pläden till en perfekt match i alla moderna hem.

LOOP, som är designad av Kristian Jakobsen, introduceras i de tre vackra färgställningarna Laurel Green, Cool Grey och Orchid Haze.

www.novoformdesign.com

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.