21.11.2019  |  Interior  |  Design

Modern design och konst på Bukowskis

Flera svenska formgivare och artister representerade.

Den 21 november börjar visningen för Bukowskis auktion Modern Art + Design, som sedan äger rum den 26–27 november. Visningen är öppen för allmänheten och under helgen anordnas designtalk om Marta Måås och Estrid Ericsons privata möbler och föremål, som sedan ska auktioneras ut.

Andra objekt i utbudet inkluderar till exempel keramik och stengods från Wilhelm Kåge, Stig Lindberg och Berndt Friberg, men även internationell och svensk konst av bland annat Pablo Picasso, Marc Chagall, Leander Engström och Sigrid Hjertén.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.