10.11.2022  |  Kitchen  |  Food

Morsø levererar knivskarp kvalitet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med en rad knivskarpa nyheter utökar Morsø den exklusiva Foresta-serien. Serien består av eleganta köksredskap tillverkade i kvalitetsmaterial och en klassisk design med en modern twist.

De nya knivarna i serien kan köpas var för sig eller i set om tre respektive fem delar.                                                         

På italienska betyder Foresta skog. Stark och vacker ek är en annan av fokuspunkterna i Foresta-serien, som utöver de läckra knivarna även innehåller bland annat vackra och funktionella skärbrädor. Förutom de vackra handtagen i ek är Foresta-knivarna tillverkade i rostfritt kvalitetsstål.

Perfekt till fisk

Foresta-serien är den perfekta presenten till såväl finsmakare som vardagens hjältar i köket. Foresta-serien innehåller allt från örtkniv och brödkniv till santokukniv, filékniv, kockkniv, laxkniv och nagirikniv. 

Utöver de många olika knivtyperna som gör urvalet av knivar för köket komplett, innehåller serien en stekgaffel och fiskbenspincett.

Set

Seriens delar kan köpas var och en för sig eller i set. Setet med fem delar består av kockkniv, stekgaffel, brödkniv, santokukniv och örtkniv, medan setet med tre delar består av santokukniv, brödkniv och örtkniv. Foresta tål inte maskindisk utan ska handdiskas i varmt vatten och mild tvål och torkas direkt efteråt.

Handtagen i oljad ek kan med fördel efterbehandlas med matolja några gånger om året. Det bevarar styrkan och gör att handtagen håller sig vackra i många år framöver.

Trädelen på produkten är av FSC®-certifierad ek (FSC-C166612).

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.