04.10.2022  |  Kitchen  |  Food

Morsø serverar elegant hantverk

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den nya skärbrädan från Morsø ingår i Foresta-serien, som består av snygga köksredskap i kvalitetsmaterial och klassisk design – med en modern twist.

Skärbrädan har designats av en av Morsøs fasta samarbetspartners, den prisbelönta designern Hans Sandgren Jakobsen.

                                                               

Hans Sandgren Jakobsen, som är utbildad möbelsnickare samt industridesigner från den Danske Designskole i Köpenhamn, har tidigare designat bland annat Morsøs Faro-lyktor. Med den vackra Foresta-skärbrädan har han skapat den perfekta grunden för ett välsmakande urval av det bästa som köket har att erbjuda.

Naturlig styrka

Foresta är det italienska ordet för skog. Och likt de imponerande stora och gamla träden i skogen är Foresta-skärbrädan vacker och stark på samma gång. På ena sidan av skärbrädan finns ett spår för saft från t.ex. kött eller grönsaker, och skärbrädan lämpar sig perfekt för tranchering av allt från stekar till fisk. 

Foresta-skärbrädan är dock gjord för att båda sidorna ska användas – och den smalaste versionen, som är mycket rektangulär, är enastående vacker för servering av t.ex. en hel laxsida, tapas eller snacks.

Elegant ek

Den enkla och eleganta skärbrädan är tillverkad i oljad, FSC®-certifierad ek och är liksom de andra läckra produkterna i Foresta-serien en gåva till såväl sofistikerade finsmakare som vardagskockar.

Skärbrädan finns i tre storlekar med måtten: L50 x W17 x H1,5 cm, L46 x W32 x H2 cm och L35 x W28 x 2 cm. Foresta tål inte maskindisk, men den kan med fördelar efterbehandlas med matolja några gånger om året – på så sätt håller den sig vacker och stark i många år framöver.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.