10.07.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Multicolour för lyxiga bohemer

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Multicolour är ett klassiskt färgbegrepp som har stor inverkan i modern inredning, inte minst bland textilier. Ett mysigt överkast eller en slarvigt slängd pläd över ryggstödet sätter personligprägel på rummet, och i vårens nya Land-kollektion skruvar Juna upp färgskalan i dämpad pastell. Med breda ränder i blått, ljusblått, rosa och sand utstrålar både den våffelvävda pläden och överkastet nordisk naturlighet och de informella fransarna gör designen perfekt både för sovrummet och vardagsrummet hos alla lyxbohemer.

Även om dagarna blir ljusare och varmare är överkast och plädar oumbärliga i det moderna hemmet. Idag är textilier mycket mer än förbrukningsmaterial, de är även stilmarkörer och kan klä rummet med några få grepp och ge en mycket personlig atmosfär.

Detta gäller även Juna-serien Land, som nu introducerar sin design i våriga färger, noggrant anpassade för det nordiska landskapet från himlen till hav och jord samt vårens färgrika blomster. 
Precis som den befintliga kollektionen har nyheterna i Land en mjuk våffelvävd yta som nu trendar både inom mode och inredning och ger produkterna ett modernt, taktilt dna fullt av sinnlighet. 

Land överkast i 100 % våffelvävd bomull finns i tre storlekar (190 cm × 260 cm, 240 cm × 260 cm och 280 cm × 260 cm) kostar 649,00, 799,00 respektive 949,00 kr (rekommenderat pris).

Land pläd i 100 % våffelvävd bomull (130 cm × 190 cm) kostar 499,00 kr (rekommenderat pris).

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.