10.07.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Multicolour för lyxiga bohemer

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Multicolour är ett klassiskt färgbegrepp som har stor inverkan i modern inredning, inte minst bland textilier. Ett mysigt överkast eller en slarvigt slängd pläd över ryggstödet sätter personligprägel på rummet, och i vårens nya Land-kollektion skruvar Juna upp färgskalan i dämpad pastell. Med breda ränder i blått, ljusblått, rosa och sand utstrålar både den våffelvävda pläden och överkastet nordisk naturlighet och de informella fransarna gör designen perfekt både för sovrummet och vardagsrummet hos alla lyxbohemer.

Även om dagarna blir ljusare och varmare är överkast och plädar oumbärliga i det moderna hemmet. Idag är textilier mycket mer än förbrukningsmaterial, de är även stilmarkörer och kan klä rummet med några få grepp och ge en mycket personlig atmosfär.

Detta gäller även Juna-serien Land, som nu introducerar sin design i våriga färger, noggrant anpassade för det nordiska landskapet från himlen till hav och jord samt vårens färgrika blomster. 
Precis som den befintliga kollektionen har nyheterna i Land en mjuk våffelvävd yta som nu trendar både inom mode och inredning och ger produkterna ett modernt, taktilt dna fullt av sinnlighet. 

Land överkast i 100 % våffelvävd bomull finns i tre storlekar (190 cm × 260 cm, 240 cm × 260 cm och 280 cm × 260 cm) kostar 649,00, 799,00 respektive 949,00 kr (rekommenderat pris).

Land pläd i 100 % våffelvävd bomull (130 cm × 190 cm) kostar 499,00 kr (rekommenderat pris).

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

Branschnytt

Kay tar sig in i köket

Kay Bojesen är känd för sin designcirkus av trädjur av alla arter från apor till sångfåglar och elefanter. Dock begränsade sig inte Bojesens intressen endast till lek- och designobjekt. På 1940-talet designade den välkända funktionalisten ett antal vackra föremål till det dukade bordets glädje, som nu ser dagens ljus under namnet Menageri. Serien är skapad i Bojesens signatur – certifierat ekträ i lyxklass med vackra linjer – som en gest till det kaos av fasta ritualer och spontana stunder som tillhör vanliga hushåll, där vi kryddar, oljar, serverar och äter.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

En katt à la Wiinblad

Bjørn Wiinblad är känd som en givmild person som tyckte om att skämma bort andra – och betraktas än idag som en av de mest generösa personerna inom Danmarks konstindustri. Han sparade inte på sin talang utan satte sin konstnärliga prägel på många olika projekt, från det legendariska lyxhotellet d’Angleterre till affischerna för de paralympiska spelen. I vår kombinerar Bjørn Wiinblad Denmark mångkonstnärens skaparglädje med sparglädje genom att lansera Miranda – en finurlig men också funktionell sparkatt som har sitt ursprung i Wiinblads legendariska värld. Miranda är en perfekt doppresent och samtidigt en modern livsstilsprodukt, en riktig livsnjutare med stor aptit på både småslantar och prasslande sedlar.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.