07.07.2022  |  Interior  |  Tabletop

Multifunktionellt porslin

Malmö Porslin lanserar Pi

Nystartade varumärket Malmö Porslin lanserar sin första kollektion – porslin- och glasservisen Pi formgiven av Carina Seth Andersson. De sammanlagt 11 porslinsdelarna kan tänkta att kunna användas på olika sätt beroende på behov. Porslinet är traditionsenligt tillverkat i Tjeckien. Den naturliga färgen och de enkla formerna gör det lätt att kombinera kollektionen med vad som redan finns i köksskåpet. I Pi ingår också två vaser i glas, munblåsta på Skrufs glasbruk. 

www.malmoporslin.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.