18.09.2017  |  Interior  |  Accessories

Musik i barnhöjd

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Jooki är en helt ny typ digital jukebox för barn, där barnen själva styr musiken med hjälp av små fysiska leksaksfigurer. Leksaken får liv och musikglädje kombineras med lek.

Familjens lille DJ

Den gröna krokodilen spelar disco, den grå riddaren spelar pop, den blå valen spelar alla låtarna från Melodifestivalen och med det vita spöket börjar Pippi att berätta spännande historier. Varje figur innehåller sin egen unika spellista – som du styr och sätter upp direkt från din PC eller smartphone.

 Jooki är en Bluetooth-enhet, där innehållet är lagrat i ”boxen” och med hjälp av små, söta figurer, väljer barnet själv, vilken musik eller historia, som ska dansas eller lyssnas till. Figurerna påminner om actionfigurerna från Skylanders och Disney Infinity. De fungerar också på samma sätt.

Jooki kan, via WIFI uppkoppling, streama innehållet från molnet eller spela från det egna mikro-SD kortet. Det enda som barnet ska koncentrera sig på – och kommer att älska – är att sätta figurerna på toppen av högtalaren. Därefter går Jooki genast igång och spelar spellistan eller historierna från den aktuella figuren.

Föräldrakontroll

Det är dock fortfarande du som förälder, som har full kontroll. Med Jookis app kan du fritt sammanställa innehållet på figurerna, liksom du kan definiera en rad inställningar, som t ex den maximala ljudnivån samt tidpunkt på dagen, när Jooki inte ska kunna spela (t ex efter sängdags). När barnen kommit i säng, kan du själv låna Jooki och streama dina favoritlåtar direkt från iTunes, Spotify eller andra musiktjänster. Ljudkvalitén är satt i högsätet, och du får i Jooki en fullblodshögtalare, som uppfyller både barns och vuxnas krav och förväntningar på bra ljud.  

Sluta upp med att dela din mobil  

Som småbarnsförälder nickar du säkert igenkännande till de dagliga situationerna, där barnet tjatar om att få långa din telefon för att sitta och spela och lyssna på musik. Nu behöver du inte längre dela din telefon. Och syskon behöver inte heller slåss om den. Med Jooki får barnen musik och lek på samma gång.  Sinnena stimuleras och kombineras – genom att lyssna, leka, se och känna.  

Jooki är nutidens ultimata jukebox och smarta högtalare till barn – och även lite till vuxna.

Jooki har redan mottagit många priser, bland andra ”Best In Family Tech” på CES 2017 och ”IHS Markit Innovation Award” på IFA Berlin 2017.

Jooki kostar riktpris 1999,- SEK och förväntas finnas i butikerna i mitten av oktober 2017.

För mer information, vänligen kontakta Witt.

Fakta om Jooki

  • Streama favoritlåtarna eller historier från t ex Spotify. Jooki är WiFi-uppkopplad eller en 100 % stand-alone box.
  • Jooki spelar också utan WiFi- och Bluetooth-uppkoppling.  
  • Varje enskild liten leksaksfigur är en spellista. När figuren sätts på toppen av högtalaren, spelas musik, historier eller kanske besked, som du har talat in från din telefon. Samma NFC teknologi som Skylanders och Disney Infinity.
  • Med Jooki appen är det alltid föräldrarna, som har kontrollen. Du laddar upp musik och historier och kopplar samman spellistan med figurerna. Du bestämmer tidsrummet, när Jooki får användas samt den maximala ljudvolymen; liksom du kan fjärrstyra Jooki via din telefon.
  • Från 3 år

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.