29.04.2021  |  Furniture  |  Outdoor

När ute känns som hemma

Det är upplags för maximal trivsel på terrassen eller altanen med den nya loungeserien Basket från Cane-Line. Med en avslappnat look och ett sittdjup på hela 100 cm är möblerna en perfekt oas för frihet och vila. Faktum är att de är designade så att det knappt går att sitta formellt i dem – och det är medvetet gjort.
”Vi ville göra något som påminner om goda minnen, värme och semester. Basket skapades för en supermysig och tillbakalutad miljö och därför drömde vis oss bort till södra halvklotet under designprocessen och lät oss inspireras av hur man inreder uterum där”, säger designer Søren Rose.
www.cane-line.dk

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.