26.10.2021  |  Interior  |  Accessories

Näringsinspiration

Kunskapstavlan samarbetar med Food Pharmacy

I början av oktober presenterade Kunskapstavlan ett samarbete med bloggen Food Pharmacy. Näringsjakten är en kollektion i begränsad upplaga som visar hur man gott och enkelt får i sig så mycket näring som möjligt, både i form av tips och fakta samt konkreta recept till lunch, middag och dessert.

”Jag har alltid uppskattat och inspirerats av Mia och Linas arbete och mission med Food Pharmacy. De har lyckats paketera kunskap på ett brilliant sätt och gjort det enkelt, roligt och gott att äta hälsosamt. Att nu få vara med och tillgängliggöra denna kunskap ytterligare är otroligt roligt”, säger Jennie B Lindfors, VD, Kunskapstavlan.

www.kunskapstavlan.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.