16.05.2022  |  Bloom  |  Tabletop

Naturen flyttar in

Northern presenterar Oasis i nya färger

Northern presenterar den självvattnande terrakottakrukan Oasis i nya färgerna soft grey och natural clay. Oasis introducerades 2018 och har sedan dess utökats till en hel krukkollektion med tre olika storlekar och sex olika färgställningar. Kollektionen är skapad av den norska formgivaren Ann Kristin Einarsen, som hämtat sin inspiration från naturen.

”Som keramiker tycker jag om att utforska egenskaperna hos olika material för att skapa föremål som kan göra vår vardag mer innehållsrik och intressant. För Oasis valde jag ett naturnära material för att skapa möjligheten att insupa, uppleva och njuta av naturen både inomhus och utomhus”, säger Ann Kristin Einarsen.

northern.no

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.