13.03.2023  |  Furniture  |  Trends

Naturlig funktionalism

Form and Refine fortsätter sin stilsäkra resa mot möbler som håller länge och som designats med omsorg för miljö, hantverk och estetik. Ett av företagets nya initiativ är att utöka sitt sortiment av naturträ med bland annat bokträ. Bok är ett slitstarkt träslag med vacker finish, som finns rikligt av i Sverige och Europa. Därför kan Form & Refine använda lokalt virke och efterleva det ansvarsfulla, cirkulära tankesätt som företaget grundades på. 2023-nyheterna är inget undantag.

Den nya uppsättningen möbler är inte bara tillverkade i material och formspråk som klarar tidens tand, de är också charmiga, nytänkande och har skulpturala egenskaper.

www.formandrefine.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.