21.06.2018  |  Interior  |  Utrustning

Naturlig rengöring för hemmet

Medelhavets råvaror i kombination med nordisk enkelhet.

Gröna Gredelina är ett familjeföretag som tillverkar väldoftande produkter för hem och kroppsvård, utan onödiga och syntetiska tillsatser. Produkterna är baserade på naturliga och ekologiska ingredienser och innehåller var och en så få ingredienser som möjligt. Konceptet är en kombination av Medelhavsregionens fina råvaror tillsammans med avskalad nordisk enkelhet. Exempel på produkter är allrengöring, diskmedel och tvättmedel. Men även doftljus, hudlotion och badsalt.

gronagredelina.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.