01.07.2022  |  Interior  |  Belysning

Naturligt ljus

Foscarini presenterar Twiggy Wood

Sedan formgivaren Marc Sadler formgav golvlampan Twiggy 2006 har designen vuxit till en hel familj och nu presenteras ett nytt syskon. Pendeln Twiggy Wood med sin skärm i ek adderar ett naturligt, mjukt och varmt uttryck till serien. 

Marc Sadler experimenterar gärna med innovativa material och produktionsmetoder. I Twiggy Wood förenas ett naturligt uttryck med avancerad teknik, en lätt ram i kolfiber och en mycket tunn ekskärm.

www.foscarini.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.