28.07.2022  |  Business  |  Branschnytt

Newport bygger kundrelationer

Hanna Gåverud rekryteras från Stadium

Inrednings- och livsstilsvarumärket Newport, med 9 fysiska butiker och onlinehandel i Sverige, Norge och Finland, expanderar nu sin e-handel till 30 nya länder. Företaget satsar också på ett bygga kundrelationer med lojalitetsprogrammet Voyado och har i samband med detta rekryterat CRM-experten Hanna Gåverud som närmast kommer från en roll som Head of CRM på Stadium.

”Att erbjuda kundservice i världsklass har alltid varit högprioriterat för oss. I samband med expansionen växlar vi upp vårt CRM-arbete genom att bland annat skapa ett unikt lojalitetsprogram”, säger Bo-Wilhelm Horndahl, VD och ägare. 

”Ett dedikerat och väldesignat lojalitetsprogram är ett kraftfullt verktyg som stärker kundernas relation till varumärket. Att bygga tillit tar tid och jag är enormt glad och stolt över att få förtroendet att leda detta arbete på Newport”, säger Hanna Gåverud.

www.newport.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.