21.01.2022  |  Interior  |  Bad

Njutning huggen i marmor

Blomus lanserar badrumsserien Lamura

Marmor har används i badhus sedan antiken för sin skönhets och formbarhets skull. Den kalkrika bergarten var också ett självklart val för formgivaren Nina Thöming från designbyrån Flöz när hon skulle designa en ny badrumskollektion för tyska Blomus. Kollektionen Lamura består av en tvålkopp, en hållare för tre tandborstar, en liten krok för handduken eller tvättlappen och slutligen två olika speglar, en stående och en väggmonterad, i det lyxiga materialet.

de.blomus.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.