26.02.2021  |  Business  |  Branschnytt

Nolia Trädgård 2021 ställer in

Mässan tioårsjubilerar 2022

Årets Nolia Trädgård ställs in på grund av smittskyddsrestriktionerna under coronapandemin. Nästa Nolia Trädgård hålls istället 22–24 april 2022 då mässan firar 10 år och värdstaden Umeå 400 år.

”Våra utställare har visat stor förståelse för vårt beslut och vi märker att många verkligen ser fram emot att åter kunna delta på mässor, säger Kristin Olsson, projektledare för Nolia Trädgård.

www.noliatradgard.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.