31.03.2023  |  Kitchen  |  Tabletop

Nordic nude

Nu finns den nya Organic-serien från aida RAW även med den vackra och eleganta glasyren Nordic Nude. Designmärket Aida bjuder på en uppsjö av vackra serviser som är perfekta att duka bordet med, oavsett tillställning. De organiska tallrikarna kan vara det som sätter pricken över i:et på ett fint dukat bord – det som skapar ramarna för en trevlig kväll eller ett festligt evenemang.

aida RAW bjuder på stengods med rå glasyr där varje del är unik och av högsta kvalitet. Seriens nya tillskott Organic består av tallrikar och små serveringsskålar i mjuka, organiska former som bryter med det annars kalla och strikta stengodset. Som något nytt finns nu alltså Organic också att få i den eleganta glasyren Nordic Nude. 

De organiska tallrikarna är, liksom resten av serien, perfekta att duka med i olika glasyrer för att sätta personlig prägel på bordsdukningen.

www.aida.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.