17.04.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Nordisk naturlighet

Med enkel estetik, kompromisslös kvalitet och taktila trädetaljer är köksredskapsserien ”Norden” själva essensen av naturlighet och modern nordisk matlagning. Serien består av Fiskars mest exklusiva köksredskap för matälskare och i vår presenterar varumärket en ny kategori i serien. 

Nyheterna består av riv- och skalverktyg samt en fiskgaffel, skärgaffel och osthyvel: alla med handtag i vackra nordiska träslag, så att de kan användas både för matlagning och servering. 

Liksom de andra produkterna i Norden-serien kombinerar de nya köksredskapen form och funktion med ett exklusivt designuttryck av harmoni och ergonomi. 

Det värmebehandlade björkträet kommer från hållbart odlade skogar och bringar värme och organisk kontrast mot det rostfria stålet, samtidigt som det med sina naturligt antibakteriella egenskaper bidrar till bättre kökshygien. 

www.fiskars.se

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.