04.12.2020  |  Business  |  Branschnytt

Nordstil i januari ställs in

Eventuellt flyttas mässan till ett senare datum

Som en reaktion på coronasituationen i Tyskland har arrangören beslutat att ställa in Nordstil i Hamburg. Mässan skulle ha ägt rum 16–18 januari, men på grund av utvecklingen av coronapandemin har staden Hamburg förbjudit mässor fram till 20 december 2020. Den officiella nedstängningen i Tyskland sträcker sig fram till 10 januari 2021.


"Med detta i åtanke, och på grund av hur pandemin utvecklas, känner vi en skyldighet gentemot våra utställare och besökare att avlysa Nordstil i januari”, säger Philipp Ferger, Group Show Director Nordstil och Tendence.


Beslutet fattades tillsammans med Nordstils utställarkommitté och Hamburg Messe und Congress GmbH.


Med utgångspunkt i den senaste utvecklingen av vaccin tittar man på möjligheten att skjuta upp mässan till ett senare datum under första kvartalet 2021. Avlysningen av Nordstil påverkar inte att International Consumer Goods Show hålls i Frankfurt 17–20 april 2021, där över 2 000 utställare från 63 länder redan är registrerade.


Nordstils sommarupplaga 2021 kommer att gå av stapeln 24–26 juli 2021.


nordstil.messefrankfurt.com

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.