24.04.2020  |  Business  |  Branschnytt

Nordstil ställs in på grund av coronaviruset

Beslut i enlighet med tyska regeringens riktlinjer.

I enlighet med den tyska regeringens beslut att förbjuda större evenemang till och med slutet av augusti 2020 har handelsmässan Nordstil ställts in. Mässan skulle ha gått av stapeln den 25–27 juli på Messe Hamburg, arrangerad av Messe Frankfurt. Produktutbudet för sommarupplagan av Nordstil utgörs av produkter för höst och Jul, men även vår och sommar det kommande året, inom de fyra produktsegmenten Home & Garden, Style & Design, Gifts & Stationery samt Jewellery & Fashion. Messe Frankfurt säger i ett pressmeddelande att man har undersökt möjligheterna att senarelägga mässan, men inte hittat någon passande lösning. Däremot erbjuder den digitala B2B-plattformen Nextrade en kontaktyta för mässans utställare och besökare att fortsatt göra affärer samt utbyta material och information. Nästa fysiska version av Nordstil är planerad att anordnas den 16–18 januari 2021.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.