31.10.2019  |  Interior  |  Bad

Nova ska ha en liten

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark presenterar en nyhet: Den populära pedalhinken i Novaserien kommer nu i en 3 litersversion. Perfekt för små badrum och trånga hörn.

Badrumsserien Nova från Zone Denmark har snabbt men säkert funnit sin väg till riktigt många badrum och nu kommer ännu fler att ha plats för den. För den läckra pedalhinken lanseras nu i en liten, snygg version på 3 liter som snart landar i butikerna.

Fram till nu har pedalhinken i den strömlinjeformade, matta looken bara funnits i en storlek på 5 liter. Den är praktisk överallt där plats inte är ett problem. Men om du har ett mindre badrum, eller om hinken ska få plats i ett trångt hörn, kan du se fram emot en mindre version i samma läckra design.

Novas lilla nya kommer i 11 vackra nyanser, som sträcker sig från det svala och klassiska till det krispiga och lekfulla. Du kan därför matcha den med alla de andra produkterna i serierna Nova och Nova One. Så gläd dig det är ofta de små nyheterna som gör stor skillnad.


I badrumsserierna Nova och Nova One Bath ingår även en tvålpump, tandborstmugg, tvålkopp, toalettborste och pedalhink på 5 l.

Få mer information om produkter
eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark
på tel. +45 89 28 13 00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.