07.07.2021  |  Business  |  Branschnytt

Novoform firar 10 år med donation till WWF

År 2021 firar Novoform att det är tio år sedan Kristian Jakobsen startade företaget. Det sker med lanseringen av en jubileumselefant i Novoforms populära serie med träfigurer. Och för varje såld elefant donerar Novoform 30 danska kronor till Världsnaturfonden, WWF.

”Vi tycker att det var lämpligt att fira vår årsdag genom att ge tillbaka något till naturen, som är vår största och viktigaste inspirationskälla. Med fokus på naturliga material och den vackra naturen har vi därför skapat ett samarbete med WWF”, säger Kristian Jakobsen.

Jubileumselefanten produceras i 100 procent certifierad grå ask, som ger ett modernt och naturligt utseende som är perfekt för alla hem.

Kristian berättar att pengarna som kommer in går till att stötta WWFs program som bidrar till bevarande och skydd av världens vilda djur och biologisk mångfald – och detta gäller naturligtvis också de fantastiska och majestätiska elefanterna. Han förväntar sig en försäljning av några tusen exemplar på Novoforms respektive marknader, men exakt hur många kan han naturligtvis inte säga något om.

Han berättar också att Novoform har kommit långt såhär till tioårsjubileet av företagets etablering.

”Det kan vara svårt att driva ett företag som vårt när du ännu inte har blivit ett namn i branschen. Men genombrottet kom med lanseringen av våra träfigurer 2017 och sedan dess har de blivit en dörröppnare för försäljning av ett brett utbud av andra produkter”.

Under det senaste året kan Novoform visa upp en god tillväxt och Kristian förväntar sig att den utvecklingen kommer att fortsätta. 

www.novoformdesign.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.