29.01.2020  |  Business  |  Utrustning

Ny bilbarnstol räddar barns liv i trafiken

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En ny och supersäker bilbarnstol har just lanserats på den skandinaviska marknaden. Det rör sig om en 5-dubbel testvinnare, hos både TÆNK, FDM, tyska ADAC, norska Forbrukerrådet och finska Moottori, och är en stilfull lösning för moderna familjer.

Det heter Albert, och är uppkallad efter den tyska forskaren och nobelpristagaren Albert Einstein.

Säkerheten ska självklart alltid vara första prioritet, när man ska välja bilbarnstol till den nya bebisen, men komfort och design spelar också en viktig roll för nyblivna föräldrar. Det har Swandoo förstått, och med bilbarnstolen, Albert, har de uppfyllt alla parametrar.

Alberts harmoniska linjer och det exklusiva materialvalet ser omsorgsfullt till att packa in och skydda barnet. En helt ny typ av skalstruktur, tillverkad av en extra stark plasttyp, kombinerad med ett ännu säkrare bältessystem, ger överlägsen säkerhet, komfort – och inte minst ro i sinnet. Speciellt det utmärkta bältessystemet och det faktum, att Albert förblir stående stabilt på bilens säte i testens frontal- och sidokollision, blev noterat av både ADAC och FDM.   

Albert är lätt att montera i bilen och kräver inte mycket plats. Det är även lätt att spänna fast barnet i stolen, som utöver den bekväma stoppningen, erbjuder barnet benstöd, sidokomfort, plats och utsikt.  Huvudstödet samt NewBorn insatsen är utformad i Memory Foam och naturligtvis utan kemiska tillsatser.

Klädseln är av mycket hög kvalitet, tvättbart och lätt att ta av. Den höga materialkvaliteten beror på, att Swandoo använder en ny, brandhämmande process i utvecklingen av klädseln, som naturligtvis är både luktfri och uppfyller alla krav, men som samtidigt bevarar mjukheten, elasticiteten och det vackra utseendet.  Albert har redan vunnit två designpriser (German Design Award Winner 2019 respektive Reddot Award Winner 2017).

Witt A/S är den skandinaviska distributören av Albert. Product Manager, Jacob Nielsen berättar: ”Vi har länge varit på jakt efter den optimala bilbarnstolen till vårt Witt BabyCare sortiment, som inte kompromissar med varken säkerheten eller komforten. Nu har vi äntligen funnit den – och det är med stolthet som vi kan presentera Swandoo Albert bilbarnstolen för de skandinaviska konsumenterna. Vi är övertygade om, att stolen kommer att uppfylla de strängaste kraven från nyblivna föräldrar, och vi är naturligtvis både stolta och begeistrade över, att detta påstående entydigt stöds av flera olika tester i både Europa och Norden.”

Testvinnande Albert:

  • är utvecklas för användning med Swandoo i-Size bas – kan även bältesmonteras
  • passar till nyfödda och upp till ca 18 månader, 0–13 kg eller 40–85 cm.
  • är EU godkänd och uppfyller kraven till i-Size ECE R129
  • upp till 3 års garanti

Om bilen skulle vara involverad i en olycka, är bilbarnstolen något av det första och viktigaste, du ska byta ut, oavsett om det finns synliga skador på stolen eller ej. Det kan nämligen förekomma allvarliga skador på insidan av stolen, så att den vid en olycka, inte kan skydda barnet optimalt. Som något extraordinärt erbjuder Swandoo en helt speciell garanti på detta område, som innebär, att om Albert är involverad i en trafikolycka, byts den ut mot en helt ny. Helt gratis. *

Läs mer här: www.swandoo.dk

Riktpris:       

3199,- SEK

Länk till högupplösta bilder:  https://we.tl/t-jzVvQzkPsX

*) I händelse av en olycka ska du registrera din Albert-stol i ’Swandoo Product Replacement’-programmet och skicka in stolen senast 30 dagar efter olyckan.

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.