27.04.2022  |  Business  |  Branschnytt

Ny blomsterbutik i Sundsvall

BlomsterÖn öppnar på Storgatan

I maj slår blomster- och trädgårdsmöbelbutiken BlomsterÖn upp dörrarna på Storgatan i Sundsvall med ett utbud bestående av blommor, egentillverkade trädgårdsmöbler och inredning.

Bakom BlomsterÖn står floristen Marijana Pusakoviene, som med 25-års erfarenhet i branschen vill skapa en butik som tillför något helt nytt till stadskärnans innehåll. Lokalen hyrs ut av Diös Sundsvall.

”Jag har länge drömt om att starta eget och när jag kom i kontakt med Diös som presenterade lokalen kändes det helt rätt att satsa. Lokalen är ljus, öppen och tillgänglig och jag kommer att sätta min egen touch för att skapa något som Sundsvallsborna inte sett tidigare”, säger Marijana Pusakoviene, ägare BlomsterÖn. 

www.dios.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.