09.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ny business manager till Designbase i Sverige

Vladimir Bourghardt Damianov har med sig internationell erfarenhet inom balett och mode.

Från och med den första maj har Designbase en ny svensk business manager i Vladimir Bourghardt Damianov, som framöver kommer att ansvara för kunderna på den svenska marknaden, för att säkerställa att de får bästa möjliga support och hjälp.

”Det är nu två år sedan vi etablerade Designbase i Sverige och det går så pass bra att vi känner oss redo för att tillsätta en business manager som kan koncentrera sig på enbart den svenska marknaden”, säger Horisontgruppens VD Rasmus Brylle. Han berättar även att detta såklart hänger ihop med att man i augusti lanserar Designbase också i Norge, vilket företagets nordic business manager Hans Snestrup kommer att vara ansvarig för, tillsammans med Vladimir.

Vladimir Bourghardt Damianov är ursprungligen solistdansare på Den Kongelige Ballet samt har dansat vid baletten i Berlin och London. När danskarriären kom till ett slut startade Vladimir eget och har sedan dess varit i modebranschen i sju år, bland annat hos Tommy Hilfiger Retail i Norge. Han har även arbetat hos Berlinske samt nu senast hos Freeminds Media i fyra år, innan han tillträdde som business manager för Designbase i Sverige.

Vladimir är svensk men är baserad i Designbases kontor i Köpenhamn.

”Jag ser fram emot att lära känna inredningsbranschen och våra kunder. Både jag och min fru har ett stort intresse för design och inredning. Hon har bland annat drivit inredningsbutik. Jag kan knappt bärga mig att få besöka de svenska kunderna, både i deras verksamheter och på de kommande mässorna”, säger Vladimir om sitt nya jobb.

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.