26.01.2018  |  Kitchen  |  Bad

Ny frottéserie från Idyllien

Miljösmarta badtextilier i ekologisk bomull.

Livsstilsvarumärket Idyllien har tagit fram en ny serie miljösmarta badtextilier i enkelvävd, tunn frotté av ekologisk bomull, som stentvättas för maximal absorbering. Kollektionen görs till en början i tre färger: äggskalsvit, sandbeige och denim. Först ut är delarna handdukar (46x70 cm) och badlakan (90x150 cm) och till våren kommer man även att lansera badrockar för barn och vuxna i samma material.

www.idyllien.se

Tel: 08 205011

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.