10.09.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Ny inköps- och hållbarhetschef hos Interflora

Cecilia Thimerdal flyttar över från Himla.

Interflora har rekryterat Cecilia Thimerdal, med bakgrund på Boston Consulting Group, H&M, GANT och nu senast inköpschef på Himla, som ny inköps- och hållbarhetschef.

”Jag är så stolt över att vi har lyckats rekrytera Cecilia. Med sin breda kompetens inom inköps- och hållbarhetsarbete, tillsammans med sitt driv och mod, kommer hon att vara en viktig pusselbit för att utveckla vårt erbjudande, förflytta vår position på marknaden och driva omställningen mot ett modernt och hållbart Interflora", säger Nina Lindvall, vd på Interflora.

Cecilia Thimerdal tillträder den 14 oktober.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.