09.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Ny podcast för inredning och tapet

Boråstapeter publicerar Tapetpodden.

I slutet av maj tog Boråstapeter ett nytt grepp för att inspirera befintliga och blivande kunder med lanseringen av podcasten Tapetpodden. Programledare är Karin Boo Wiklander, till vardags pr- och content manager på Boråstapeter.

Det första avsnittet handlade om hur man inreder det perfekta hemmakontoret och hade stylisten och floristen Anna Starrén som gäst. Fram till sommaren kommer podden att sändas varannan torsdag. Tapetpodden publiceras på Spotify, iTunes eller där poddar finns.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.