03.10.2022  |  Business  |  Branschnytt

Ny VD för Granit

Håkan Åkerström kommer närmast från Bergendahls Food

Håkan Åkerström har tillträtt rollen som VD för Granit. Han har lång erfarenhet från ledande befattningar inom handeln, senast som VD för Bergendahls Food. Innan dess har han en bakgrund som VD för Martin & Servera, VD på Dagab och ledande positioner inom både Plantagen och Lindex.

”Att få leda utvecklingen av Granit är en spännande utmaning. Det sker intressanta förändringar på marknaden just nu, med nya strukturer och förändrade köpmönster. Det finns många fina värden i Granit och jag ser fram emot att transformera bolaget till nya marknadsförutsättningar tillsammans med mina kollegor, både i Sverige och internationellt”, säger Håkan Åkerström.

Håkan Åkerström efterträder Thomas Dunaker som går vidare i en ny roll inom Bergendahlskoncernen. 

www.granit.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.