22.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Ny VD till Plantagen

Förflyttning inom Ratos-gruppen.

Nina Jönsson har blivit utsedd till ny VD för Plantagen, med tillträde den 27 maj. Hon är utbildad civilekonom och kommer närmast från en roll som VD på HR Display, som liksom Plantagen har det svenska börsnoterade investmentbolaget Ratos som ägare, samt har med sig erfarenhet från bland annat Ica och Procter & Gamble. Plantagen har idag 140 butiker i Sverige, Norge och Finland, omkring 1300 anställda samt en försäljning för rullande tolv månader som per den 31 mars 2020 uppgick till 4 miljarder SEK.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.