04.10.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ny VD till Stockholmsmässan

Vill stärka förmågan att utveckla nya affärsmodeller.

Stockholmsmässan får en ny VD i januari 2020. Det är Christian Clemens som tillträder. Han kommer närmast från en position som VD för flygbolaget BRA och har tidigare även varit VD för TUI i Norden, TUI i Tyskland samt inom Vinggruppen. Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och konferensanläggning och ägs av Stockholms Handelskammare tillsammans med Stockholms stad. Med sin omfattande verksamhet av internationella event utgör den en viktig del av Stockholms besöksnäring. Som bekant är mässan bland annat platsen för viktiga branschmässor som Formex, Stockholm Furniture & Light Fair och Nordiska Trädgårdar. Genom rekryteringen av Christian Clemens hoppas man stärka Stockholmsmässans förmåga att utveckla nya affärsmodeller, som passar dagens affärsklimat och megatrender som digitaliseringen. Fram till Christians tillträde kvarstår Mathias Lindroth, CFO på Stockholmsmässan, som tillförordnad VD.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.